Društvo Klemm sigurnost s ponosom objavljuje uvođenje K-9 odjela kao dio širokog spektra sigurnosnih rješenja koje nudimo.

Standard kvalitete koji njegujemo u poslovanju primijenili smo i na K-9 odjel koji čine visokokvalificirani timovi sastavljeni od vodiča pasa i psa, te pridonose podizanju razine sigurnosti što ih čini dijelom svake sigurnosne strategije.

Pseća istančana osjetila, a posebice njuh i sluh, kao i sama njihova pojava koja ima I psihološki efekt, uvelike pridonose smanjenju kaznenih I prekršajnih djela.

Obuku i edukaciju naših timova vrše profesionalci iz K-9 područja koji posjeduju iznimno teorijsko, te višegodišnje praktično iskustvo, kao i iskustvo rada na terenu. Svaki naš tim prolazi kroz niz provjerenih I visokokvalitetnih trenažnih i edukacijskih programa koji su u skladu sa internacionalnim standardima postavljenim od strane policije i vojske diljem svijeta. Kako bi osigurali najdjelotvornije rješenje I isporučili uslugu najviše kvalitete, Društvo Klemm sigurnost zapošljava vodiče iz vlastitih redova, te posjeduje vlastite pse.

Mobilne K-9 patrole detektiraju potencijalne prijetnje, te kao dio zaštitarskih timova povećavaju  sigurnost kritičnih infrastruktura, te velikih otvorenih štićenih prostora.

Naše K-9 jedinice idealne su za osiguravanje velikih javnih skupova kao što su sportska i kulturna događanja, kao i za visokorizične situacije kao što su protesti i štrajkovi. Detekcijom pirotehničkih sredstava igraju ključnu ulogu u sigurnosti javnih okupljanja.