D

ruštvo Klemm sigurnost d.o.o., osnovano u Zagrebu 2003. godine, vodeći je pružatelj optimalnih sigurnosnih rješenja stranih i domaćih tvrtki u Hrvatskoj. Visoko smo specijalizirani na području tjelesne i tehničke zaštite imovine, privatnog vlasništva, pojedinaca i posebnih događaja.

Naša stručnost i fleksibilnost usluga postavili su nas kao poželjnog partnera za tjelesnu i tehničku zaštitu diljem Hrvatske. Uspješno smo razvili brojne poslovne suradnje s inozemnim i domaćim tvrtkama na temelju povjerenja, pouzdanosti i ukupnog zadovoljstva kupaca. 

Naša cijenjena partnerstva omogućila su nam da ostanemo dosljedni, te da se naše poslovanje iz središnjice u Zagrebu proširi i na 10 poslovnica diljem Hrvatske, s više od 1.200 zaposlenih. Također, proširili smo poslovanje i na područje Republike Slovenije osnivanjem društva Klemm varovanje d.o.o., sa sjedištem u Ljubljani.

Vjerujemo kako je ključ našeg uspjeha kontinuirani razvoj naše najvrjednije imovine – zaštitarske službe. Prilikom zapošljavanja, kandidati su pažljivo odabrani prema strogim smjernicama, gdje prolaze strateški plan i program obuke razvijen od strane tima stručnjaka s višegodišnjim iskustvom u zaštiti, važnih osoba poput predsjednika države, političara i slavnih osoba.

Nadalje, naša tvrtka i dalje stručno educira zaposlenike u područjima kao što su strani jezici, računalne usluge, korisničke usluge, komunikacijske vještine i zaštita, što je rezultiralo dodatnom vrijednošću našim klijentima.

Z

ahvaljujući našim strogim kriterijima zapošljavanja i kontinuiranom edukacijom naših zaposlenika, tvrtka Klemm sigurnost d.o.o. je dobila certifikate za sustave upravljanja kvalitetom ISO 9001:2008, za sustave upravljanja kvalitetom i okolišem ISO 14001:2004, te nam je s obzirom na uspješno poslovanje i izvrsne rezultate, dodijeljen i AAA Certifikat bonitetne izvrsnosti.

Kvalitete naše tvrtke prepoznale su i svjetske poznate grupacije koje su u suradnji s više revizorskih tvrtki angažiranih prilikom socijalnih audita izvršile temeljite provjere, te smo ocijenjeni najvišim ocjenama. Naša socijalna osviještenost prema zaposlenicima svrstava nas u tvrtke s ocjenama PREMIUM KVALITETE, te načinom rada i brigom o svojim zaposlenicima svake godine opravdavamo njihovo povjerenje.

Kvaliteta

  • Usredotočenost na klijenta

  • Kontrola kvaliteta

  • Stalno poboljšanje

Izvrsnost

  • Vjerodostojnost i pouzdanost

  • Visoki etički standardi

  • Sistematski i kvalitetan rad